• Sleva!
  • -560,00 Kč
Lyžařská přilba Head VALERY 22/23

Lyžařská přilba Head VALERY 22/23

724794249277
Skladem
2 330,00 Kč 2 890,00 Kč -560,00 Kč
Vč. DPH
Barva
  • white
Velikost
  • XS/S
  • M/L

 

Helma VALERY nabízí výjimečnou ochranu hlavy, ať již jste v parku nebo na sjezdovce. Vybavena ventilací s Venturi efektem, má ergonomický chránič krku a pohodlné chrániče uší, tato new school helma zaručuje bezpečí a pohodlí i díky seřízení. K tomu naše specifická podšívka Microfur uzpůsobená ženám pro extra pohodlí.

CONSTRUCTION:In-Mold Technology

VELIKOST:XS/S (52-55 cm), M/L (56-59 cm)

  1. IN-MOLD TECHNOLOGYPrvek z vnitřní strany helmy pro absorbci nárazů, technologie injektována do tvrdé polycarbonové vrstvy, což tvoří jednotlivou vrstvu, která perfektně chrání a zároveň redukuje hmotnost.

  2. Termální ventilace
    TERMÁLNÍ VENTILACETermální ventilace je náš automatický ventilační systém, který odvádí horký vzduch z hlavy směrem ven, aniž by dovnitř vpouštěl studený vzduch. Jednoduše plníme svůj slib a dbáme na pohodlí Vaší hlavy.
  3. Venturi Effect
    VENTURI EFFECTTechnologie Venturi Effect napomáhá k vytvoření ideálního klimatu uvnitř helmy. Funguje to tak, že vzduch, který míjí helmu, odvádí horký vzduch a vlhkost z helmy.
  4. MIKROFUROVÉ NÁUŠNÍKYMicrofur je hřejivý a příjemný na pokožce. Je perfektní pro udržení uší v teple během chladných dnů.
  5. Microfleece
    MICROFLEECEMěkký mikrofleece má několik funkcí: příjemně se nosí, odvádí pot z kůže pryč.
  6. Plná vnitřní čepička
    PLNÁ VNITŘNÍ ČEPIČKAMěkký mikrofleece materiál vnitřní čepičky se pohodlně přizpůsobí hlavě a chrání jejího nositele před škrábanci či nepříjemným průvanem. Vlisované síťované zóny umožňují odvod tepla a vlhka směrem ven a společně s větracím systémem pomáhají regulovat teplotu.
  7. Head 3D Fit
    HEAD 3D FIT3D nastavení poskytuje horizontální a stejně tak vertikální nastavení helmy dle tvaru hlavy.
  8. ODNÍMATELNÝ CHRÁNIČ KRKUTyto nákrčníky lze vyjmout, aby vyhovovaly proměnlivým povětrnostním podmínkám a kvůli čištění.

  9. EN 1077:2007 Class B
    EN 1077:2007 CLASS BEN 1077 je evropský standard pro lyžařské a snowboardové helmy, kdy je třeba brát v úvahu kolizní testy při konkrétních dopadech a úderech, stejně tak odolnost a kvalitu vnějšího pláště. Helmy certifikované třídou B mají měkké chrániče uší.
 
1 ks
724794249277
Žádné hodnocení
Zboží přidáno do seznamu Oblíbených
Zboží přidáno k porovnání
Souhlas se soubory cookie